huisstijlelement 'Improve' NextGen

De boost van jouw
carrière in Supply
Chain & Operations

Als talent doe je essentiële werkervaring op terwijl je tegelijkertijd wordt geholpen in je persoonlijke en vakgerichte ontwikkeling. Met training en begeleiding op maat. Want talent groeit pas echt als het de aandacht krijgt die het nodig heeft.

01

Een baan bij een toonaangevende opdrachtgever

Je gaat aan de slag bij een toonaangevende opdrachtgever in Supply Chain & Operations. Je doet dus vanaf dag één waardevolle praktijkervaring op.
Match
02

Ontwikkeling van soft skills en hard skills

Naast je werk ga je aan de slag met je persoonlijke professionele ontwikkeling. En volg je een opleiding tot LEAN Six Sigma Green Belt. Samen met een aantal talentvolle professionals blijf je op deze manier je persoonlijke professionele en vakinhoudelijke vaardigheden verder ontwikkelen.
Improve
03

Direct een vast contract

Omdat wij vertrouwen in jouw talent en ambitie krijg jij van ons direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Je komt in dienst bij NextGen. Wij detacheren je bij een opdrachtgever die bij jou past.
Grow
icoon arrowicoon arrow
huisstijlelement 'X' logo NextGen

Interim of detavast?

Als professional kies jij wat het beste bij jou past. Je hebt de keuze tussen twee vormen van detachering. Een vast dienstverband bij één opdrachtgever of een aanstelling voor interim projecten waarbij je in dienst blijft bij NextGen.

Interim professional via NextGen
huisstijlelement 'Improve' NextGen

Als interim professional ben je in vaste dienst bij NextGen en ga je aan de slag met projecten van tijdelijke aard op het gebied van Supply Chain & Operations. Denk hierbij aan verbeterprojecten met een specifieke tijdsduur, tijdelijke vervanging van iemands collega of tijdelijke ondersteuning in drukke tijden. Je krijgt dus de mogelijkheid om verschillende functies bij verschillende bedrijven te ervaren. Zo kan jij ontdekken wat jij leuk vindt, waar jij goed in bent en wat jouw ideale carrièrepad is.

Naast je werk neem je deel aan het Next Level-programma. Tijdens dit programma leer je jezelf (nog) beter kennen. Je gaat aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. En hoe je deze het best tot hun recht kan laten komen. Daarnaast word je opgeleid tot ASQ-gecertificeerd LEAN Six Sigma Green Belt. Gedurende dit traject word je intensief gecoacht en begeleidt door één van onze Talent Coaches.

En als interim professional heb je ook eens in de drie maanden een masterclass op het gebied van Supply Chain & Operations. Deze masterclass volg je samen met alle andere interim professionals en staat in het teken van kennisdeling. Maar natuurlijk ook gezelligheid.

Vast dienstverband bij één opdrachtgever
huisstijlelement 'Improve' NextGen

Als je via ons solliciteert op een vacature van een opdrachtgever treed je volgens zijn arbeidsvoorwaarden bij NextGen in dienst. Je werkt elke dag gewoon bij de opdrachtgever. Maar NextGen is je juridische werkgever van wie je maandelijks je salaris ontvangt. In de tijd dat jij werkzaam bent bij de opdrachtgever hebben we veel contact en houden wij goed in de gaten of je goed op je plek zit. Aan het eind van jouw Next Level-traject treed jij vast in dienst bij de opdrachtgever.

Naast je baan neem je deel aan het Next Level-programma. Waarin je wordt opgeleid tot ASQ-gecertificeerd LEAN Six Sigma Green Belt en je wordt gecoacht in het doorvoeren van een procesverbetering bij jouw opdrachtgever. Daarnaast ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je leert jezelf (nog) beter kennen. Samen met onze Talent Coaches ontdek jij waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. En hoe je deze het best tot hun recht kan laten komen.

Supply Chain & Operations professional staat op trainingsdag ontwikkelprogramma aandachtig te luisterenhuisstijlelement 'Improve' NextGen
huisstijlelement 'Improve' NextGen

Jaar 1

LEAN Six Sigma Green Belt en persoonlijke professionele ontwikkeling

In het eerste jaar van het Next Level-programma volg je een opleiding tot LEAN Six Sigma Green Belt en ga je je bezighouden met jouw persoonlijke professionele ontwikkeling. Elke maand heb je een Next Level-trainingsdag op één van onze trainingslocaties. De ene keer ligt de focus van de trainingsdag op LEAN Six Sigma Green Belt en de andere keer op de persoonlijke professionele ontwikkeling.

Bij de organisatie waar je werkt ga je aan de slag met een concreet verbeterproject. Jouw Green Belt-project. Hierbij ben jij zelf verantwoordelijk voor jouw projectteam en het betrekken van de juiste mensen. Tijdens je project word je opgeleid en gecoacht door één van onze Master Black Belts. Hierdoor verkrijg jij de kennis die je nodig hebt en meteen kan toepassen in de praktijk. Dit gebeurt allemaal volgens de standaarden van de ASQ (American Society for Quality). Daarnaast volg je trainingen op het gebied van persoonlijke professionele ontwikkeling. Goed om te weten. Deze trainingen zijn officieel door de SPEN (Stichting Permanente Educatie Nederland) erkend als hbo-niveau. Je ontdekt waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. Naast de trainingen word jij intensief gecoacht en begeleidt door onze Talent Coaches.

LEAN Six Sigma Green Belt
huisstijlelement 'Improve' NextGen

Onze LEAN Six Sigma Green Belt opleiding is op maat ontworpen om verbeter- en projectmanagers op te leiden. Ons Next Level-programma biedt jou een maximale leerervaring. Je past de kennis direct toe jouw project, terwijl je tegelijkertijd tastbare resultaten realiseert voor het bedrijf waar je werkt. Een win-winsituatie dus. Na afronding van de opleiding mag jij je een getraind èn gecertificeerd LEAN Six Sigma Green Belt noemen!

Persoonlijke professionele ontwikkeling
huisstijlelement 'Improve' NextGen

Dit deel van ons Next Level-programma staat in het teken van jezelf (nog) beter leren kennen. Waarom doe je wat je doet en niet altijd wat je zou willen doen? Wat motiveert je en hoe kun je nog beter focussen op wat echt belangrijk voor jou is? Deze trainingen geven je inzicht in jezelf en hoe je functioneert in interactie met anderen.

huisstijlelement 'Improve' NextGen

Jaar 2

Persoonlijk leiderschap en intervisies

In het tweede jaar van ons Next Level-programma ga je verder aan de slag met jouw persoonlijke professioneel ontwikkeling. Hierbij ligt de focus op persoonlijk leiderschap. En naast deze trainingsdagen heb je intervisies. Elke maand heb je  een Next Level-trainingsdag of een intervisie op één van onze trainingslocaties.

Door de trainingen en intervisies krijg jij meer inzicht in jouw eigen persoonlijkheid en leer je leiderschapskwaliteiten effectief in te zetten om, samen met je team, de gewenste resultaten te behalen. Na elke training ga je bij de organisatie waar jij werkt aan de slag met praktijkopdrachten. Zodat jij wat jij geleerd hebt meteen kan toepassen in de praktijk. Naast de trainingen en intervisies word jij intensief gecoacht en begeleidt door onze Talent Coaches.

Persoonlijk leiderschap
huisstijlelement 'Improve' NextGen

In dit deel van het Next Level-programma jaar ontwikkel jij de leiderschapskwaliteiten die je nodig hebt in het huidige dynamische bedrijfsleven. Je leert te verbinden door verschillende standpunten te herkennen en te respecteren. En je ontwikkelt de vaardigheid om samenhangende (virtuele) teams te vormen. Omdat verandering een constante factor is, maak je kennis met diverse modellen van verandermanagement en leer je deze toe te passen in je eigen werksituatie.

Intervisie
huisstijlelement 'Improve' NextGen

Tijdens de intervisies ga je op een methodische manier werken aan en nadenken over jouw persoonlijke ontwikkelpunten. Of over inhoudelijke vraagstukken die jij hebt over je werk. Het geeft jou het vermogen om te reflecteren op jezelf om jezelf (verder) te ontwikkelen. Het vergroot je zelfkennis en de dynamiek met anderen.

Supply Chain & Operations professionals van detacheringsbureau en opleider tijdens trainingsdag van het Next Level-programma.
Supply Chain & Operations professionals tijdens een trainingsdag van het Next Level-programma.
Supply Chain & Operations professionals tijdens trainingsdag van Next Level-programma.
Supply Chain & Operations professionals tijdens trainingsdag van het Next Level-programma.
Trainer van detacheringsbureau en opleider NextGen legt wat uit tijdens trainingsdag van het Next Level-programma.
Supply Chain & Operations professional luistert naar de uitleg tijdens een trainingsdag van het Next Level-programma.
Supply Chain & Operations professionals zitten aan tafel om te lunchen tijdens een trainingsdag van het Next Level-programma.
Supply Chain & Operations professional tijdens trainingsdag van het Next Level-programma.
icoon arrowicoon arrow
huisstijlelement 'Improve' NextGen

Jouw eigen
Next Level-traject beginnen?

Check onze openstaande vacatures en wie weet maken wij binnenkort kennis met elkaar.

huisstijlelement 'Match' NextGen

Jelle begon via NextGen als Process Engineer bij Scania, een toonaangevende leverancier in transportoplossingen, en is nu Supervisor Assemblage. Wij gingen met hem in gesprek: wat heeft hij geleerd? Welke stappen heeft hij genomen om van Process Engineer naar Supervisor te groeien? En wat was de rol van NextGen daarbij?

Jelle Hahn

Supervisor Assemblage

Onze visie

De toekomst vraagt om medewerkers met nieuwe skills. Ambitieuze professionals die zichzelf blijven ontwikkelen en daarmee voorop willen lopen. Maar hoe match je het juiste talent met de juiste organisatie? En hoe benut je ieders potentieel?

Onze Career Consultants

icoon arrowicoon arrow
Arjen VandenKerchove
Recruitment Consultant
Maral Margosyan
Recruitment Consultant
Hoe kan ik je helpen?
icoon LinkedIn
Sidney Engelbertink
Recruitment Consultant
Hoe kan ik je helpen?
icoon LinkedIn
Tess Oude Hendrikman
Senior Recruitment Consultant

Onze vacatures.

Bekijk alle vacatures
icoon arrow
icoon arrowicoon arrow
huisstijlelement 'Improve' NextGen