NextGen opent deuren voor talent in Supply Chain & Operations

Ontdek aan de hand van onze dienstverlening hoe wij in staat zijn organisaties écht te ontwikkelen.

Marketeer detacheringsbureau en opleider NextGen kijkt lachend naar collega.huisstijlelement 'Improve' NextGen
huisstijlelement 'X' logo NextGen
Unieke formule

Next Level-programma met focus op generatie Y en Z

De toekomst vraagt om medewerkers met nieuwe skills. Ook binnen Supply Chain & Operations. Ambitieuze professionals die zichzelf blijven ontwikkelen en daarmee voorop willen lopen.

Maar hoe trek je hoogopgeleid talent uit de generaties Y en Z aan? En hoe benut je ieders potentieel?

Supply Chain & Operations professional presenteert op trainingsdag van ontwikkelprogramma.huisstijlelement 'Grow' NextGen

Detavast

Het vinden van talenten die ook op langere termijn aansluiten bij de wensen van jouw organisatie. Dat is de kracht van NextGen. Doordat de professional direct van waarde is met een concreet procesverbeteringsproject, is de netto investering zeer gering en meestal zelfs binnen een jaar volledig terugverdiend.

NextGen neemt in de detacheringsperiode het volledige risico op zich met betrekking tot de geschiktheid van de kandidaat. Volgt daarna een vast dienstverband? Dan heeft de kandidaat zich dus al bewezen en is hij of zij al bekend met de organisatie. Naast het werk doorloopt de professional het Next Level-programma waarin hij of zij door NextGen op het gebied van persoonlijke en vakgerichte ontwikkeling wordt getraind, gecoacht en intensief begeleid.

Interim

Behoefte aan tijdelijke capaciteit voor het managen van een project, ter vervanging van een collega of in drukke tijden? Geen probleem! NextGen zet interim professionals in voor opdrachten op hbo- en wo-niveau met een tijdelijk karakter.

Bij NextGen werken we uitsluitend met aan ons bureau verbonden professionals. En omdat wij weten wat zij in huis hebben, kunnen wij onze opdrachtgevers echt de beste match bieden. De professionals worden uitgerust met de skills om vanaf dag één van waarde te zijn in het verbeteren van processen en (dus) het besparen van kosten. En tijdens het Next Level-programma gaan zij verder aan de slag met hun persoonlijke en vakgerichte ontwikkeling. Met training en begeleiding op maat.

Supply Chain & Operations professional kijkt naar beeldscherm op trainingsdag ontwikkelprogramma.huisstijlelement 'Match' NextGen
huisstijlelement 'Improve' NextGen

Wil je meer weten over onze visie?

Het talent om te ontwikkelen. NextGen kent, verbindt en ontwikkelt de procesverbeteraars van de toekomst.

huisstijlelement 'Improve' NextGen

Kom in contact met ons.

Benieuwd hoe de talenten van NextGen van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie? Daar vertellen onze Business Consultants je graag meer over! Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.