Ontdek hoe NextGen voor jouw organisatie werkt
Open je deuren voor talent

Een nieuwe generatie enthousiaste, hoogopgeleide professionals klopt aan de deur. Maar hoe benut je dat potentieel in de praktijk? Bij NextGen doen we dat door talenten gericht te plaatsen, intensief te begeleiden en verder te ontwikkelen.

Voor opdrachtgevers

We versterken organisaties met ambitieuze professionals, uitgerust met de skills om vanaf dag één van waarde te zijn in het verbeteren van processen en (dus) besparen van kosten.

Omdat we vertrouwen in talent komen kandidaten direct bij ons in vaste dienst. Dat biedt hen zekerheid en onze opdrachtgevers optimale flexibiliteit. Elke kandidaat doorloopt ons Next Level-programma en wordt opgeleid tot Lean Six Sigma Green Belt. Klaar voor de praktijk van nu en morgen.

De meerwaarde voor jouw organisatie

Het vinden en behouden van geschikt hoogopgeleid talent is in de huidige markt al een uitdaging op zich. En als dat gelukt is, hoe zorg je dan dat dit talent snel en ten volle benut wordt?

Die vraag hebben we ons bij NextGen ook gesteld. Het antwoord vonden we in de combinatie van de juiste match en intensieve training. Daarom zien we onszelf als méér dan recruiters. Vanuit onze eigen ervaring in Operations & Supply Chain realiseren we, met bewezen methodieken, bestendige groei. Bij de kandidaten op individueel niveau en daardoor ook in de organisatie als geheel. Want talent groeit pas echt als het ten volle benut wordt!

Ik ben geïnteresseerd!

Benieuwd hoe de talenten van NextGen direct van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie? Onze business consultants gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om te onderzoeken waar de mogelijkheden liggen. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Ja, hier wil ik meer over weten!

Interim-professionals en vaste krachten

NextGen biedt opdrachtgevers de keuze tussen een vast dienstverband, met de intentie dat je op termijn in dienst treedt bij de opdrachtgever, of een tijdelijke aanstelling als interim-professional

Het vinden van talenten die ook op langere termijn aansluiten bij de wensen van jouw organisatie, dat is de kracht van NextGen. Doordat de kandidaat direct van waarde is met een concreet procesverbeteringsproject, is de netto investering zeer gering en meestal zelfs binnen een jaar volledig terugverdiend.

Gedurende het Next Level-programma wordt de medewerker door NextGen opgeleid, gecoacht en intensief begeleid. NextGen neemt in de detacheringsperiode het volledige risico op zich met betrekking tot de geschiktheid van de kandidaat. Volgt daarna een vast dienstverband, dan heeft de kandidaat zich dus al bewezen en is hij of zij al bekend met de organisatie.
Behoefte aan tijdelijke capaciteit voor het managen van een project, vervanging van een zieke functionaris of bij piekbelasting? NextGen zet interim professionals in voor opdrachten op hbo- en wo-niveau met een tijdelijk karakter.

Bij NextGen werken we uitsluitend met aan ons bureau verbonden kandidaten. En omdat we weten wat zij in huis hebben, kunnen we onze opdrachtgevers echt de beste match bieden.

De groei. van…

Ik ben geïnteresseerd

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. Eén van onze business consultants neemt binnen 3 werkdagen contact met je op!

0 Bestanden toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Neem contact met me op

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. Eén van onze Business Consultants neemt binnen 3 werkdagen contact met je op!

Bedankt voor je interesse!

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. We nemen zo spoedig als mogelijk contact met je op!

Bedankt voor je interesse!

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. We nemen zo spoedig als mogelijk contact met je op!