Voor kandidaten

Next level

programma

Bekijk onze film

Méér dan een traineeship.
Maak kennis met het
Next Level-programma

Werken, leren en continu verbeteren. Tijdens het Next Level-programma van NextGen combineer je werken in de praktijk met een opleiding tot Lean Six Sigma Green Belt. Bovendien werk je aan je persoonlijke professionele ontwikkeling en bouw je een netwerk met andere talentvolle professionals in Operations & Supply Chain.

Het programma

Jouw persoonlijke groeiplan

Jaar 01

Green Belt en persoonlijke professionele ontwikkeling

Je werkt binnen een toonaangevende opdrachtgever aan een concreet verbeterproject. Naast je werk besteed je enkele uren per week aan je opleiding tot Lean Six Sigma Green Belt. Je wordt opgeleid en gecoacht door één van onze Master Black Belts, volgens de standaarden van de ASQ (American Society for Quality). Daarnaast werk je dit jaar aan je persoonlijke professionele ontwikkeling.

Elke maand ben je aanwezig bij de Next Level-dag op onze trainingslocatie. De ochtenduren besteden we aan de theorie, ’s middags presenteer je de voortgang van jouw project aan je talentvolle professionals. Je wisselt ervaringen uit en je geeft elkaar feedback.

Aan het eind van het jaar gaan we samen in overleg en bepalen we of je bij de opdrachtgever in dienst treedt of gaat deelnemen aan het tweede jaar van het Next Level-programma.

Onze Lean Six Sigma Green Belt opleiding is op maat ontworpen om verbeter- en projectmanagers op te leiden. Ons Next Level-programma biedt jou een maximale leerervaring: je past de kennis direct toe in een project, terwijl je tegelijkertijd tastbare resultaten realiseert voor het bedrijf waar je werkt. Na afronding van de opleiding mag jij je een getraind èn gecertificeerd Lean Six Sigma Green Belt noemen.
Dit deel van het programma staat in het teken van jezelf (nog) beter leren kennen. Waarom doe je wat je doet en niet altijd wat je zou willen doen? Wat motiveert je en hoe kun je nog beter focussen op wat echt belangrijk voor jou is? Deze trainingen geven je inzicht in jezelf en hoe je functioneert in interactie met anderen.

Jaar 02

Persoonlijk leiderschap

In het tweede jaar van het Next Level-programma werk je verder aan je persoonlijke ontwikkeling, waarbij de focus ligt op Persoonlijk Leiderschap. Je krijgt meer inzicht in je eigen persoonlijkheid en leert je leiderschapskwaliteiten effectief in te zetten om, samen met je team, de gewenste resultaten te behalen.

Na elke sessie ga je in jouw werksituatie aan de slag met praktijkopdrachten, die te maken hebben met de behandelde onderwerpen.

Je volgt daarnaast een maatwerkopleiding naar keuze, passend bij jouw loopbaanambitie.

Naast je werk volg je een maatwerkopleiding aan een toonaangevende opleidingsinstelling. In overleg bepalen we welke studie past bij jouw loopbaanambities. Zo combineren we ook in het tweede jaar inhoud (kennis en kunde) met persoonlijke ontwikkeling (gedrag, houding en vaardigheden).
Via workshops en ervaringen uit de praktijk ontwikkel jij de leiderschapskwaliteiten die je nodig hebt in het huidige dynamische bedrijfsleven. Je leert te verbinden door verschillende standpunten te herkennen en te respecteren en je ontwikkelt de capaciteiten om samenhangende (virtuele) teams te vormen. Omdat verandering een constante factor is, maak je kennis met diverse modellen van verandermanagement en leer je deze toe te passen in je eigen werksituatie.

Interim of vast?

Als kandidaat heb je de keuze tussen een vast dienstverband bij één opdrachtgever of een aanstelling voor interim-projecten, waarbij je in dienst blijft bij NextGen.

Als interim-professional ben je in vaste dienst bij NextGen en word je ingezet voor projecten van tijdelijke aard. Je werkt aan verbeterprojecten met een specifieke tijdsduur of als tijdelijke vervanging bij ziekte of verlof. Naast je werk doorloop je het Next Level-programma. Het eerste jaar volg je het reguliere programma, het tweede jaar is gericht op persoonlijk leiderschap in combinatie met een opleiding die je zelf kiest.
Als je via ons solliciteert op een vacature bepaalt deze werkgever de arbeidsvoorwaarden. Vervolgens treed je, volgens die voorwaarden, in dienst bij NextGen. Je werkt elke dag bij de opdrachtgever, NextGen is je juridisch werkgever van wie je maandelijks je salaris ontvangt. Naast je werk neem je deel aan het Next Level-programma. Je volgt in het eerste jaar een opleiding tot Lean Six Sigma Green Belt, afgewisseld met trainingen gericht op je persoonlijke professionele ontwikkeling. Na iets meer dan een jaar ben je Green Belt gecertificeerd volgens de standaarden van de ASQ (American Society for Quality). Gedurende het programma word je gecoacht door NextGen. We hebben veel contact en houden in de gaten of je goed op je plek zit. Na afronding van het eerste jaar van het Next Level-programma is er een overlegmoment. Samen met jou en de opdrachtgever bepalen we of je bij de opdrachtgever in dienst treedt of gaat deelnemen aan het tweede jaar van het Next Level-programma. In dat geval voer je een nieuw project uit, in combinatie met een opleiding naar keuze en verdere training op het gebied van Personal Leadership.

De groei. van…

Ik ben geïnteresseerd

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. Eén van onze business consultants neemt binnen 3 werkdagen contact met je op!

0 Bestanden toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Neem contact met me op

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. Eén van onze Business Consultants neemt binnen 3 werkdagen contact met je op!

CV uploaden is optioneel

0 Bestand(en) toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Motivatie uploaden is optioneel

0 Bestand(en) toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Bedankt voor je interesse!

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. We nemen zo spoedig als mogelijk contact met je op!

CV uploaden is optioneel

0 Bestand(en) toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Motivatie uploaden is optioneel

0 Bestand(en) toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Bedankt voor je interesse!

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. We nemen zo spoedig als mogelijk contact met je op!

CV uploaden is optioneel

0 Bestand(en) toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Motivatie uploaden is optioneel

0 Bestand(en) toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan