Vacature Junior Interim Process Engineer

Vaassen - Gelderland

Zit continu verbeteren in jouw bloed? En wil jij in het begin van jouw loopbaan al direct impact hebben? Voor een opdrachtgever in Gelderland zijn wij op zoek naar drie Interim Continuous Improvement Engineers, die gezamenlijk een nieuwe afdeling gaan vormen en zich een jaar lang volledig bezig gaan houden met het verbeteren en optimaliseren van alle processen binnen de gehele organisatie, waarbij de focus ligt op operations.   

01

Als Junior Interim Process Engineer houd je je bezig met de organisatie actief te stimuleren om continu te verbeteren. Je werkt in een projectteam die zich volledig richt op het identificeren, initiëren, analyseren en begeleiden van verbeteringen binnen een productieafdeling. Het doel van de Junior Interim Process Engineer is om een belangrijke bijdrage te leveren in het optimaliseren van de OEE. Je bent dan ook in staat om verbeterprogramma´s te implementeren, waarbij je diverse rollen hebt als projectleider, adviseur en coach. Enkele voorbeelden van verbeterprojecten zijn het reduceren van de omsteltijden (SMED), het verbeteren van visual management en value stream mapping. In deze pioniersfunctie werk je nauw samen met het operations team om een continue verbeteringscultuur te realiseren.

Je rapporteer direct aan de Manager Operational Exellence & Projects.
 

 

02

NextGen brengt jou verder

Als Interim Professional werk je via NextGen aan projecten bij onze opdrachtgevers met een duur van gemiddeld 7-9 maanden. Wij zoeken deze projecten voor je. De projecten zijn altijd gerelateerd aan Operations & Supply Chain en kunnen ontstaan door een tijdelijke capaciteitsbehoefte of door behoefte aan kennis en kunde op bijvoorbeeld het gebied van procesoptimalisatie. Projecten worden afgestemd op jouw expertiseniveau en vakgebied. Door bij verschillende organisaties projecten uit te voeren leer je enorm veel. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook als persoon. Je leert verschillende organisatiestructuren en culturen kennen, gaat om met verschillende mensen en je wordt vaak in het diepe gegooid.
Daarnaast investeren wij in jou. We zorgen ervoor dat jij het allerbeste uit jezelf haalt. Naast jouw uitdagende baan neem je deel aan het intensieve NextGen Management Development Programma. In dit programma word je opgeleid tot ASQ gecertificeerd LEAN Six Sigma Green Belt en word je gecoacht in het doorvoeren van een procesverbetering bij je opdrachtgever. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met andere ambitieuze mensen die via NextGen werken. Het Management Development Programma is daardoor niet alleen leerzaam en verrijkend, maar ook goed voor je netwerk én leuk!

Door de combinatie van deze factoren ontwikkel je jezelf als een speer en dat maakt dat je een hele steile leercurve doorgaat. En helemaal goed om te weten: je ontvangt direct een vast contract van NextGen.

 

03

De functie van Junior Interim Improvement Engineer past bij je, omdat jij:

 • Bij voorkeur een WO opleiding hebt afgerond, bijvoorbeeld in de richting van technische wetenschappen, bedrijfskunde of technology & operations.
 • 0 tot 3 jaar werkervaring hebt binnen een productie omgeving;
 • Affiniteit of werkervaring hebt op het gebied van Lean Manufacturing en continu verbeteren;
 • Kennis hebt van productieprocessen;
 • In staat bent mensen te motiveren en stimuleren;
 • Daadkrachtig en initiatiefrijk bent;
 • Beschikt over een hands-on mentaliteit;
 • Goed kunt (samen)werken in teamverband.

Jij geeft je voor de volle 100%. Dit is wat je daarvoor terug krijgt:

 • Direct een vast contract voor 40 uur per week;
 • Een salaris dat aansluit bij jouw kennis en ervaring;
 • Marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
 • Deelname aan het Management Development Programma, waarin je wordt opgeleid tot Lean Greenbelt, wordt gecoacht in de uitvoering van projectmatige procesverbeteringen en wordt gestimuleerd je soft skills verder te ontwikkelen;
 • Leuke uitjes zoals de jaarlijkse kerstborrel en het Summer Event;
 • Een groot netwerk van opdrachtgevers en NextGen collega’s.

Wat bieden wij:

Ben jij de Interim Professional die we zoeken?

Dat is mooi! Schrijf een motivatie en stuur ons jouw cv. Wij laten je binnen 3 werkdagen weten of we je uitnodigen voor een eerste kennismaking. Is er een klik, dan volgt een gesprek bij onze opdrachtgever.

Heb je nog vragen? Bel dan met Daniek Marcus op 085 484 81 31 of stuur een  mail naar: daniek@next-gen.com