Trainee Logistics

Enschede - Overijssel

Beschik jij over een goede kennis van supply chain management en ben jij een kritische analist met uitstekende communicatie skills? Heb jij ervaring met het begeleiden en implementeren van diverse projecten in een warehouse? En weet jij door middel van goede calculaties en inzicht een goede ROI te berekenen? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een ambitieuze Trainee Logistics voor onze opdrachtgever Bleckmann.

01

Bleckmann is wereldwijd marktleider in supply chain management met focus op mode en lifestyle markten. Bleckmann biedt warehouse en logistieke oplossingen voor haar klanten. Voor de locatie in Enschede zijn wij op zoek naar een Trainee Logistics die zich bezig houdt met het analyseren, verbeteren en optimaliseren van processen binnen de supply chain.

Bekijk hier de bedrijfsvideo Bleckmann!

Wat doet een Trainee Logistics?
Als Trainee Logistics draag je zorg voor de value add van logistieke projecten bij klanten. Je ondersteunt bij implementaties van operationele verbeterprojecten, logistieke engineering en levert een bijdrage aan business development. Je analyseert problemen en lost ze op, zodat zo snel mogelijk teruggeschakeld kan worden naar het afgesproken service niveau, zoals overeengekomen met de klant.
Je start direct in het warehouse(18000
m2) van Aldo Group een grote internationale retailer in schoenen en accessoires met 100 medewerkers. Het maken van ABC-analyses, het berekenen van de minimum order quantity, het optimaliseren van het Pick & Pack Fulfillment Process en het maken van goede rapportage tools behore tot de projecten die je gaat uitvoeren. Na realisatie van deze projecten bij ALDO Group gaan NextGen & Bleckmann op zoek naar een uitdagend volgend project bij een andere klant.  

02

Via NextGen, bouwen aan jouw carrière bij Bleckmann

Werk je via NextGen, dan investeren wij in jou. We zorgen ervoor dat jij het allerbeste uit jezelf haalt. Naast jouw uitdagende baan als Trainee Logistics neem je deel aan het intensieve NextGen Management Development Programma. In dit programma word je gedurende een jaar opgeleid tot ASQ gecertificeerd LEAN Six Sigma Green Belt en word je gecoacht in het doorvoeren van een procesverbetering bij Bleckmann.
 

Daarnaast gaan we aan de slag met jouw persoonlijke professionele ontwikkeling. Je ontdekt zo waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met andere ambitieuze mensen die via NextGen werken. Het Management Development Programma is daardoor niet alleen leerzaam en verrijkend, maar ook goed voor je netwerk én leuk! 

03

Wat bezit jij?

  • Afgeronde HBO of universitaire opleiding in een logistieke, supply chain en/of technische bedrijfskundige richting
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van Lean en ervaring met complexe logistieke processen (mechanisatie)
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Projectmatig en in teamverband kunnen werken

Wat bieden wij:

Wat bieden wij jou?

  • Een contract voor onbepaalde tijd
  • Een baan met veel afwisseling en internationale mogelijkheden
  • Afhankelijk van jouw kennis en kunde een uitstekend bruto salaris

Dus… klikken Bleckmann, NextGen en jij als geen ander? 

Je bent eruit, dit is jouw nieuwe job. Nu ligt de bal bij jou. Overtuig ons van jouw krachten met je cv en motivatie. Wij laten jou binnen 3 werkdagen weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Tijdens die kennismaking testen wij direct of je het Management Development programma kunt managen naast een vaste baan. Is die klik er nog steeds? Dan ga je verder in de procedure. Er volgen 2 gesprekken bij Bleckmann. Doorsta jij de gehele procedure? Dan bieden wij jou direct een vast contract bij NextGen.  

 

Heb je nog een brandende vraag? Mail je vraag naar: daniek@next-gen.com of bel haar op: 06 10 04 41 14.