Supply Chain Planner

Overijssel

Medicijnen om een ziekte af te remmen of zelfs te genezen. Gelukkig zijn ze er. En gelukkig kunnen er dankzij nieuwe technieken en verbeterde wetenschappelijke kennis steeds meer mensen een werkend medicijn krijgen. AbbVie is een biofarmaceutische multinational met meer dan 28.000 werknemers verspreid over meer dan 170 landen. Als supply chain planner zorg jij dat onze medicijnen op de plek komen waar ze moeten zijn. Waar ook ter wereld. Zo draag óók jij bij aan een betere wereld. 

01

Een complete medicijnketen van a tot z onder je hoede

Jij houdt het overzicht en bent de coördinerende spil in een wereldwijd logistiek proces. In deze omvangrijke en complexe omgeving onderhoud je contact met third party partijen, brand planners, TPM managers en interne partners om inzicht in de supply chain te krijgen. Dankzij jouw strakke controle op de productie- en leveringsprocessen van grondstoffen, verpakkingsmaterialen en totaalproducten worden voorraden tijdig aangevuld. Daarmee geef je een passend antwoord op de marktvraag en hoeft geen mens onnodig zonder medicijnen te zitten. Dat doel realiseer je door:  

 • De relatie met je stakeholders goed te onderhouden, waardoor je hun verwachtingen kunt managen.
 • In- en uitgaande zendingen van en naar het centrale distributiecentrum te coördineren.
 • Snel oplossingen te vinden bij transport-, distributie- en/of documentatieproblemen.
 • Bestaande processen te verbeteren, in zowel de uitvoering als het ontwerp.
 • Diverse gegevens up-to-date te houden in SAP en andere systemen. 
02

AbbVie Logistics in Zwolle levert over de hele wereld  

NextGen is een belangrijke recruitmentpartner van AbbVie. Met meteen een vast dienstverband van NextGen op zak, ga je aan de slag bij AbbVie waar je veel andere hoogopgeleide en inspirerende collega’s tegenkomt. Bij AbbVie in Zwolle werken 150 medewerkers die zich bezighouden met logistieke processen. Jouw nieuwe werkplek ligt pal naast het station en niet ver van de snelweg: er is dus geen supply chain manager nodig om jou met de trein of auto naar je nieuwe werkplek te dirigeren.  
 
Je werkt met collega’s uit verschillende landen op internationaal topniveau. Iedereen bij AbbVie weet waarvoor ze het doen: mensen beter maken. Van marketeer tot wetenschapper en van patiëntenvoorlichter tot supply chain planner; iedereen draagt daar zijn steentje aan bij. Niet alleen bij NextGen, maar ook bij AbbVie krijg je gegarandeerd de mogelijkheid om jezelf volop ontwikkelen in de richting die aansluit op wat jij wilt.  

AbbVie en jij zijn een match, omdat jij: 

 • Een passend diploma hebt, minimaal op hbo-niveau en in een relevante richting zoals Supply Chain Management, Bedrijfskunde, Logistiek of Technology and Operations Management.
 • Met ongeveer 1 jaar ervaring in huis al van grote waarde voor ons bent.
 • Vloeiend in het Engels kan communiceren in deze internationaal georiënteerde baan.
 • Uitstekende organisatorische en analytische vaardigheden hebt. 
03

Via NextGen, bouwen aan jouw carrière bij AbbVie 

Waarom? Omdat NextGen ervoor zorgt dat jij nóg meer uit jezelf kan halen. Naast een te gekke job en direct een vast contract, leiden wij je nog verder op en investeren we in jou. Je start, naast je baan, direct met een intensief Management Development programma. Je wordt opgeleid tot ASQ gecertificeerd LEAN Six Sigma Green Belt. Daarnaast ga je aan de slag met jouw soft skills in de thema’s: ‘Werken aan jezelf’, ‘Werken aan verandering’ en ‘Working across cultures’.  

Wat bieden wij:

Wat je terugkrijgt voor jouw resultaten:

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Afhankelijk van jouw kennis en kunde, een bruto maandsalaris dat begint bij € 2.500,-.
 • Een 13e maand.
 • Een volledige vergoeding van je reiskosten met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, krijg je voor maximaal 60 kilometer een vergoeding á € 0,19/km.
 • 30 vakantiedagen op jaarbasis.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden. Niet alleen rond jij ons Management Development-programma af, maar ook bij AbbVie krijg jij de kans jezelf nog verder te ontwikkelen binnen het bedrijf

Dus… klikken AbbVie, NextGen en jij als geen ander? 

Je bent eruit, dit is jouw nieuwe job. Nu ligt de bal bij jou. Overtuig ons van jouw krachten met je cv en motivatie. Wij laten jou binnen 2 werkdagen weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Tijdens die kennismaking testen wij direct of je het Management Development programma kunt managen naast een vaste baan. 
Is die klik er nog steeds? Dan ga je verder in de procedure. Er volgen 2 gesprekken bij AbbVie, waarvan 1 simulatie oefening in het Engels. Doorsta jij de gehele procedure? Dan bieden wij jou direct een vast contract bij NextGen.  
Heb je nog een brandende vraag? Mail ons je vragen naar; daniek@next-gen.com of machiel@next-gen.com of bel ons op: 085-4848131