Supply Chain Analist

Gelderland

‘Brood op de plank’, een bekende uitdrukking en een nog grotere vanzelfsprekendheid. Toch gaat daar een groot planning,- en productieproces aan vooraf. Hier kun jij aan gaan bijdragen! Bakkerij Fuite en NextGen bieden jou de kans om als Supply Chain Analist aan de slag te gaan. Gaat jouw hart sneller kloppen van een zo optimaal mogelijke planning en het bouwen aan processen en structuren, lees dan gauw verder:

01

Een innovatieve ‘Family Business’

Bakkerij Fuite is een familiebedrijf dat ontstaan is in 1928. Vanuit een kleine dorpsbakker zijn ze uitgegroeid tot een moderne brood,- en banketbakkerij. Op hun locatie in Apeldoorn komen de afdelingen productie, finance, productontwikkeling, commercie en customer service samen. Als Supply Chain Analist heb je als echte analist de verantwoording voor de forecast analyse en hou je de trends en seizoenen goed in de gaten. Deze data gebruik je als input voor het meest optimale planning,- en productieproces. Ook houd je je bezig met het optimaliseren van het voorraad niveau. Daarnaast hou je dit goed bij in de aanwezige systemen en lever je rapportages en analyses aan bij het Management Team om verbeteringen te initiëren, onderbouwen en eventueel uit te voeren. Je maakt deel uit van een klein team, met informele sfeer, waarin ieder zijn eigen werkzaamheden heeft, maar waarbij je met elkaar verantwoordelijk bent voor de resultaten. Je rapporteert aan de algemeen directeur.

02

Een opleiding tot Lean Six Sigma GreenBelt en persoonlijke professionele ontwikkeling.

Wij helpen jou ontdekken waar je talenten en ambities liggen en jij helpt Bakkerij Fuite door naast je dagelijkse werkzaamheden met jouw procesmatig inzicht mee te denken over de verbetering van werkprocessen, in de vorm van een Greenbelt project! Werk je via NextGen, dan investeren wij in jou. We zorgen ervoor dat jij het allerbeste uit jezelf haalt. Naast jouw uitdagende baan als Supply Chain Analist neem je deel aan het intensieve NextGen Management Development Programma. In dit programma word je opgeleid tot ASQ gecertificeerd LEAN Six Sigma Green Belt en word je gecoacht in het doorvoeren van een procesverbetering bij Bakkerij Fuite. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met andere ambitieuze mensen die via NextGen werken. Het Management Development Programma is daardoor niet alleen leerzaam en verrijkend, maar ook goed voor je netwerk én leuk! Goed om te weten: je ontvangt direct een vast contract van NextGen, met de intentie dat je na afronding van het MD programma van NextGen in dienst treedt bij Bakkerij Fuite.

03

Jij bent de nieuwe Supply Chain Analist, want jij hebt:

 • Een afgeronde hbo-, of master opleiding;
 • Een goed analytisch vermogen;
 • Geen zetje in je rug nodig, jij bent dé zelfstarter;
 • Altijd het overzicht, in iedere situatie;
 • Een procesmatig inzicht, die je inzet om bestaande processen te verbeteren;
 • Bij voorkeur ervaring binnen de FMCG;
 • Bij voorkeur ervaring met automatiseringsprocessen

Wat bieden wij:

Jij geeft je voor de volle 100%. Dit is wat je daarvoor terug krijgt:

 • Direct een vast contract voor 38 uur per week;
 • Marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
 • Ongekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Naast het NextGen Management Development Programma krijg jij binnen Bakkerij Fuite de ruimte om aan verschillende projecten deel te nemen;
 • Groeimogelijkheden binnen een uitdagende organisatie, waar ruimte is voor eigen initiatief en korte lijnen en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Jij ziet hier wel brood in? Super tof! Dan ben jij nu aan zet: schrijf ons een pakkende motivatie en stuur ons jouw cv. Wij laten je binnen 3 werkdagen weten of we je uitnodigen voor een eerste kennismaking. Is er een klik, dan volgt een gesprek bij Bakkerij Fuite met het management team. Heb je nog vragen, stel ze gerust! Je kunt ons bereiken via 085- 48 48 131 of mailen naar: daniek@next-gen.com.