Senior Supply Chain Engineer

Veghel - Noord-Brabant

Loop jij voorop in opzetten van nieuwe ideeën en projecten in de Supply Chain? Krijg jij mensen mee wie je samenwerkt? En wil je een klap geven op je  loopbaan? Sligro Food Group en NextGen bieden jou de kans om als Senior Supply Chain Engineer grote en kleine Supply Chain projecten in goede banen te leiden zodat de integrale goederenstroom verder geoptimaliseerd wordt.

01

Sta jij na het horen van deze uitdagende functie in de startblokken? Lees dan snel verder!

 

Sligro Food Group bestaat uit foodservicebedrijven in Nederland en België die met een totaalpakket food en aan food gerelateerde non food producten en diensten actief zijn in de groothandelsmarkt voor de etende en drinkende mens. Sligro Food Group is een centraal gestuurde organisatie met het hoofdkantoor en centraal DC in Veghel, 9 Bezorg DC’s (waarvan 1 in België), 50 Sligro zelfbedieningsgroothandels (waarvan 3 met bezorgfunctie) en 2 ISPC zelfbedieningsgroothandels met bezorgfunctie in België. Daarnaast neemt Sligro de logistieke activiteiten van Heineken (nu 13 DC’s en depots) voor haar rekening. Onlangs heeft Sligro ook Levensmiddelengroothandel De Kweker overgenomen. Kortom; een zeer dynamisch bedrijf dat continu in beweging is!

 

In de functie van Senior Supply Chain Engineer ben je verantwoordelijk voor het (re-) engineeren en optimaliseren van logistieke processen. Dit doe je vooral door een gestructureerde projectmatige aanpak waarin je de lead neemt. Je analyseert onder andere assortimenten, ketenstromen, voorraadposities, trends, locaties en capaciteiten. Complexe zaken weet je op een begrijpelijke manier te verwoorden voor jezelf en voor jouw stakeholders. Dit zijn de leveranciers, inkopers, voorraadbeheerders, sales managers en het operationeel management van de bezorgservice en distributiecentra. Je weet vaart te maken in de uitvoering van de projecten waarvoor je verantwoordelijk bent, stuurt op de grote lijnen en verzandt niet in details. Tenslotte vind je het elke keer weer een kick om te “scoren” door mooie projecten af te ronden!

02

Een opleiding tot Lean Six Sigma GreenBelt en persoonlijke professionele ontwikkeling.

Wij helpen jou ontdekken waar je talenten en ambities liggen en jij helpt Sligro Food Group door naast je dagelijkse werkzaamheden met jouw procesmatig inzicht mee te denken over de verbetering van werkprocessen, in de vorm van een Greenbelt project! Werk je via NextGen, dan investeren wij in jou. We zorgen ervoor dat jij het allerbeste uit jezelf haalt. Naast jouw uitdagende baan als Senior Supply Chain Engineer neem je deel aan het intensieve NextGen Management Development Programma. In dit programma word je opgeleid tot ASQ gecertificeerd LEAN Six Sigma Green Belt en word je gecoacht in het doorvoeren van een procesverbetering bij Sligro Food Group.

Daarnaast gaan we aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met andere ambitieuze mensen die via NextGen werken. Het Management Development Programma is leerzaam, verrijkend, leuk én goed voor je netwerk! Goed om te weten: je ontvangt direct een vast contract van NextGen, met de intentie dat je na afronding van het MD programma van NextGen in dienst treedt bij Sligro Food Group.

03
Voor deze functie heb je nodig:
 
 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding Bedrijfskunde, Logistiek of Supply Chain Management;
 • 2-5 jaar relevante werkervaring;
 • Enige ervaring met procesoptimalisatie wordt gewaardeerd;
 • Affiniteit met (ERP) systemen is een pré.

Jouw competenties:

 • Zeer analytisch
 • Sterke persoonlijkheid
 • Samenwerkend
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Incasseringsvermogen
 • Overtuigend
 • Zelfstarter

 

Wat bieden wij:

Wat bieden wij:

 • Direct een vast contract voor 40 uur per week
 • Marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een goede pensioensregeling
 • Ongekende ontwikkel en doorgroeimogelijkheden binnen een uitdagende organisatie met korte lijnen waar ruimte is voor eigen initiatief
   

Wil jij naar aanleiding van deze vacature in beweging komen? Super tof! Dan ben jij nu aan zet: schrijf ons een pakkende motivatie en stuur ons jouw cv. Wij laten je binnen 3 werkdagen weten of we je uitnodigen voor een eerste kennismaking. Is er een klik, dan volgt een gesprek bij Sligro Food Group. Heb je nog vragen, stel ze gerust! Je kunt ons bereiken via 085- 48 48 131