Senior Process Engineer

Overijssel

Houd jij letterlijk en figuurlijk niet van stilstaan? Dumocom en NextGen bieden jou een baan waarin je veel vrijheid krijgt en met verschillende projecten bezig bent. Wil je daarnaast met jouw kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement en continuous improvement de organisatie naar een hoger niveau tillen? En zoek je een werkgever waar je op middellange termijn kunt doorgroeien? Lees dan snel verder!

01

Altijd op zoek naar verbetering

Dumocom, gevestigd in Almelo, produceert petflessen voor de levensmiddelen industrie zoals; schoonmaakflessen, sausflessen en drinkflessen. Dit doen zij niet zomaar, want met hun ingenieus ingericht machinepark produceren zij de petflessen zo efficiënt, duurzaam en mooi mogelijk, hiervoor is continue verbetering vereist!

 

In deze functie van Senior Process Engineer rapporteer je rechtstreeks aan de Plantmanager en ben je verantwoordelijk voor het initiëren en implementeren van verbeterprojecten. Hierbij gebruik je analysetechnieken zoals Overall Equipment Effectiveness (OEE) berekeningen, RCA's en dergelijke om de benuttingsgraad van installaties en hiermee tevens de output van machines te verhogen. Naast het optimaliseren van de technieken en processen ben je ook verantwoordelijk voor het verder uitbouwen en optimaliseren van bijvoorbeeld learning & development om de ontwikkeling van de medewerkers te blijven stimuleren.

02

Je bent de nieuwe Senior Process Engineer, want jij hebt:

Wij zoeken een zelfstartend persoon die van nature een kartrekker is. Iemand die ervaring heeft met process engineering, Lean en Continuous Improvement. Complexe problemen ga je niet uit de weg en je durft beslissingen te nemen. Daarnaast weet je andere afdelingen te motiveren en in de juiste richting te sturen. Tenslotte zoeken we iemand die ambitieus is en open staat om op termijn door te groeien naar een leidinggevende positie binnen de productie.

 

Voor deze functie heb je nodig:

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring;
  • Ervaring met procesverbetering in een productieomgeving;
  • Sterke analytische en communicatieve vaardigheden;
03

Een opleiding tot Lean Six Sigma GreenBelt en persoonlijke professionele ontwikkeling. 

Wij helpen jou ontdekken waar je talenten en ambities liggen en jij helpt Dumocom door naast je dagelijkse werkzaamheden met jouw procesmatig inzicht mee te denken over de verbetering van werkprocessen, in de vorm van een Greenbelt project!  Werk je via NextGen, dan investeren wij in jou. We zorgen ervoor dat jij het allerbeste uit jezelf haalt. Naast jouw uitdagende baan als Continuous Improvement Engineer neem je deel aan het intensieve NextGen Management Development Programma. In dit programma word je opgeleid tot ASQ gecertificeerd LEAN Six Sigma Green Belt en word je gecoacht in het doorvoeren van een procesverbetering bij Dumocom.

Daarnaast gaan we aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt waar jouw talenten en kwaliteiten liggen.  Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met andere ambitieuze mensen die via NextGen werken. Het Management Development Programma is daardoor niet alleen leerzaam en verrijkend, maar ook goed voor je netwerk én leuk!  Goed om te weten: je ontvangt direct een vast contract van NextGen, met de intentie dat je na afronding van het MD programma van NextGen in dienst treedt bij Dumocom.

Wat bieden wij:

Wat bieden wij:

  • Direct een vast contract voor 40 uur per week
  • Marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een goede pensioensregeling
  • Mooie ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen een uitdagende organisatie met korte lijnen waar ruimte is voor eigen initiatief.
     

Wil jij naar aanleiding van deze vacature in beweging komen? Super tof! Dan ben jij nu aan zet: schrijf ons een pakkende motivatie en stuur ons jouw cv. Wij laten je binnen 3 werkdagen weten of we je uitnodigen voor een eerste kennismaking. Is er een klik, dan volgt een gesprek bij Dumocom. Heb je nog vragen, stel ze gerust! Je kunt ons bereiken via 085- 48 48 131 of mailen naar: daniek@next-gen.com.