Production Supervisor

Utrecht

Hearthside Europe en NextGen bieden jou de kans om als Production Supervisor een mooie bijdrage te leveren aan de productie van nutritionele voedingsrepen. Hierdoor bereikt Hearthside Europe dagelijks miljoenen afnemers over de hele wereld. De repen worden gemaakt voor o.a. dieet-, en sportdoeleinden. Tegelijkertijd werk je aan jouw persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling. Pak jij deze kans?

01

Bij Hearthside Europe in Leerdam is men vol aan het investeren om de output van de fabrieken te verhogen. Als Production Supervisor val je onder de supervisie van de plant manager en heb je de verantwoordelijkheid over twee productielijnen. In deze rol zorg jij ervoor, als motivator en coach, om met jouw team de meest optimale productie output, volgens de geldende kwaliteitsnormen, te realiseren. Dit doe je door kwaliteit en kwantiteit niet uit het oog te verliezen. Daarnaast initieer je en neem je deel aan verbeter projecten. Het spreekt voor zich dat je proactief op zoek gaat naar procesverbeteringen. Als Production Supervisor draai je mee in ploegen diensten. Deze zijn in principe van 6:00 uur tot 15:00 uur en van 15:00 uur tot 24:00 uur. Een ploeg bestaat uit ongeveer 15 medewerkers. Het kan voorkomen dat er 3-4 maanden per jaar een derde ploeg aan toe wordt gevoegd. Jij hebt supervisie over deze ploegen. 

02

De functie van Production Supervisor past bij je, omdat jij:

- Een afgeronde hbo-studie hebt, bij voorkeur in een (technisch) bedrijfskundige richting.

Ervaring hebt met leidinggeven.

- Nauwkeurig bent en daarnaast beschikt over analytische vaardigheden, welke je toepast binnen de productie-omgeving en de kwaliteitssystemen.

- In een hectische omgeving het overzicht houdt en de juiste prioriteiten weet te stellen, mensen te coachen en het overzicht te houden.

- Een procesmatig inzicht hebt, die je inzet om bestaande processen te verbeteren. Jouw blik is breder dan alleen de productie afdeling.

- Het leuk vindt om met verschillende culturen te werken (de Engelse taal is een vereiste).

 

03

De samenwerking tussen Hearthside Europe en NextGen brengt jou verder;

Wij helpen jou ontdekken waar je talenten en ambities liggen en jij helpt Hearthside Europe door naast je dagelijkse werkzaamheden met jouw procesmatig inzicht mee te denken over de verbetering van productieprocessen.

Werk je via NextGen, dan investeren wij in jou. We zorgen ervoor dat jij het allerbeste uit jezelf haalt. Naast jouw uitdagende baan als Production Supervisor neem je deel aan het intensieve NextGen Management Development Programma. In dit programma word je opgeleid tot ASQ gecertificeerd LEAN Six Sigma Green Belt en word je gecoacht in het doorvoeren van een procesverbetering bij Hearthside Europe. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt waar jouw talenten en kwaliteiten liggen.

Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met andere ambitieuze mensen die via NextGen werken. Het Management Development Programma is daardoor niet alleen leerzaam en verrijkend, maar ook goed voor je netwerk én leuk!

Goed om te weten: je ontvangt direct een vast contract van NextGen, met de intentie dat je na afronding van het MD programma van NextGen in dienst treedt bij Hearthside Europe.

Wat bieden wij:

Jij geeft je voor de volle 100%. Dit is wat je daarvoor terug krijgt:

- Direct een vast contract voor 40 uur per week;

- Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

- Ploegentoeslag, eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling, waarvan de werkgever 2/3e van de premie betaald.

 

Ben jij de Production Supervisor die we zoeken?

Dat is mooi! Schrijf een motivatie en stuur ons jouw cv. Wij laten je binnen 3 werkdagen weten of we je uitnodigen voor een eerste kennismaking bij NextGen. Is er een klik, dan volgt een gesprek bij Hearthside Europe.
 

Je kunt je cv sturen naar: marloes@next-gen.com. Indien je nog vragen hebt kun je ons bereiken op: 085-4848131.