Production Lead

Breda - Noord-Brabant

Wil jij bijdragen aan de kwaliteit van leven van patiënten over de hele wereld? Bij Amgen werken ze hieraan. Als pionier op het gebied van biotechnologie ontdekken, ontwikkelen en leveren zij innovatieve geneesmiddelen op de gebieden oncologie, nierziekten, hematologie, botziekten en hart- en vaatziekten.

01

Amgen is één van ’s werelds grootste onafhankelijk opererende biotech bedrijven met 21.000 medewerkers wereldwijd. Het bedrijf is actief in meer dan 100 landen in alle werelddelen. Bij de ‘secondary packaging’ productieomgeving van Amgen in Breda worden de geneesmiddelen van Amgen geassembleerd, geëtiketteerd, verpakt en gedistribueerd door heel Europa en een groeiend aantal landen in andere delen van de wereld. 

Bekijk hier de locatie van Amgen in Breda: Film Amgen - Breda, The Netherlands

02

Via NextGen, bouwen aan jouw carrière bij Amgen 

Werk je via NextGen, dan investeren wij in jou. We zorgen ervoor dat jij het allerbeste uit jezelf haalt. Naast jouw uitdagende baan als Production Lead neem je deel aan het intensieve NextGen Management Development Programma. In dit programma word je gedurende twee jaar opgeleid tot ASQ gecertificeerd LEAN Six Sigma Green Belt en word je gecoacht in het doorvoeren van een procesverbetering bij Amgen. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw persoonlijke professionele ontwikkeling en volg je in het tweede jaar een opleiding die past binnen jouw loopbaanambities. Je ontdekt zo waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met andere ambitieuze mensen die via NextGen werken. Het Management Development Programma is daardoor niet alleen leerzaam en verrijkend, maar ook goed voor je netwerk én leuk!  Goed om te weten: je ontvangt direct een vast contract van NextGen

Amgen en jij zijn een match, omdat jij: 

 • Een passend diploma hebt, minimaal op bachelor niveau en bij voorkeur gerelateerd aan de farmaceutische industrie;
 • Een leider bent en geen baas; je krijgt er een kick van om medewerkers beter te maken en hen te motiveren in hun werk;
 • Ervaring hebt met Lean manufacturing principes en verbeterconcepten;
 • Vloeiend in het Engels kan communiceren in deze internationaal georiënteerde baan, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Uitstekende organisatorische en analytische vaardigheden hebt. 
03

Jij loopt voorop en krijgt je mensen mee

Omdat de eisen aan het productieproces en productiviteit toenemen, begrijp jij als geen ander dat dit veel impact heeft. Je vervult immers een sleutelpositie in zowel het logistieke- als productieproces. Je bent een echte mensgerichte leider, die ook oog heeft voor veiligheid, kwaliteit en verbetering van het proces. Je teams zijn verdeeld over meerdere  productielijnen in jouw shift, waarbij je nauw samenwerkt met line leads en sturing geeft aan technische- en procesoperators, die werkzaam zijn in een 2- of 3-ploegendienst. Jij bent die leider met een hoog veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn, die:

 • Dagelijks de gevraagde productieplanning met de juiste kwaliteit realiseert.
 • Actief bouwt aan een routine, samen met de medewerkers, om dag in dag uit de werkprocessen verder te verbeteren. Einddoel: steeds betere resultaten.
 • De verantwoording draagt voor het personeelsbeleid. Jij coacht jouw medewerkers (zo’n 30 à 35) zo, dat zij zich zowel individueel als in teamverband nog verder ontwikkelen.
 • Toeziet op de opvolging van o.a. de veiligheid en kwaliteitsrichtlijnen.

In de rol van production lead werk je in een 2- of 3-ploegendienst van ma.-vr.: week 1 van 6:30u-15u, week 2 van 14:30-23:00u en week 3 van 22:30u-7:00u (bij 3-ploegen). Hiervoor ontvang je een toeslag van 16% of 31,1% over je basissalaris.

Wat bieden wij:

Wat je terugkrijgt voor jouw resultaten:

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Afhankelijk van jouw kennis en kunde, een uitstekend bruto maandsalaris krijgt;
 • Een ploegentoeslag van 16% in 2-ploegen of 31,1% in 3-ploegen;
 • Een vast netto bedrag aan reiskosten met de mogelijkheid dit tot het fiscale maximum uit te breiden;
 • 30 vakantiedagen op jaarbasis;
 • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Niet alleen rond jij ons Management Development-programma af, maar ook bij Amgen krijg jij de kans jezelf nog verder te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Dus… klikken Amgen, NextGen en jij als geen ander? 

Je bent eruit, dit is jouw nieuwe job. Nu ligt de bal bij jou. Overtuig ons van jouw krachten met je cv en motivatie. Wij laten jou binnen 2 werkdagen weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Tijdens die kennismaking testen wij direct of je het Management Development programma kunt managen naast een vaste baan. Is die klik er nog steeds? Dan ga je verder in de procedure. Er volgen 2 gesprekken bij Amgen. Doorsta jij de gehele procedure? Dan bieden wij jou direct een vast contract bij NextGen.  

Heb je nog een brandende vraag? Mail je vraag naar: machiel@next-gen.com of bel hem op: 06 - 30 90 07 56 of 085 – 4848131.