Medior Interim Improvement Consultant

Nederland

Operations en Supply Chain – dat zijn de werkvelden waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Jij wil je hier verder in ontwikkelen, beter worden en je expertise uitbreiden. Met jouw natuurlijke nieuwsgierigheid wil jij weten hoe dingen zitten: je bent benieuwd naar de verschillen tussen branches, functies en teams. Een sprong in het diepe wagen is voor iedereen spannend, maar het geeft jou energie. Avontuur, daar deins jij niet voor terug en opleiding: daar word je alleen maar beter van. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de Interim Improvement Consultant waar we naar op zoek zijn!

01

Een vaste baan die bestaat uit een aaneenschakeling van tijdelijke opdrachten. Naast deze baan neem je deel aan het NextGen Management Development Programma, wat jou uitrust met de hard én soft skills om organisaties verder te brengen. Zo word je in het eerste jaar opgeleid tot gecertificeerd Lean Six Sigma Greenbelt, waarbij je een procesverbetering uitvoert gecoacht door onze Master Blackbelt.

02

 

 • Een opleiding hebt afgerond op hbo- of wo-niveau, bij voorkeur in de richting van Supply Chain of Logistiek.
 • 3-5 jaar ervaring in Operations & Supply Chain Management
 • Flexibel bent: zowel in reistijd als opdracht. Je bent bereid om maximaal een uur te reizen naar je opdracht, en staat ook open voor opdrachten waar je zelf in eerste instantie niet aan had gedacht. Soms kan het even zijn dat er een tussenperiode tussen opdrachten zit, maar hier word jij niet zenuwachtig van.
 • Doortastend bent. Als jij in een nieuwe omgeving terecht komt, ben je nieuwsgierig en pak je werkzaamheden snel op.
 • Altijd op zoek bent naar manieren om slimmer, sneller en efficiënter te werken. Je kunt mensen mee krijgen als je ideeën hebt en durft ideeën om te zetten in daden
03

 

 

Als Interim Improvement Consultant werk je via NextGen aan projecten bij onze opdrachtgevers met een duur van gemiddeld 7-9 maanden. Wij zoeken deze projecten voor je. De projecten zijn altijd gerelateerd aan Operations & Supply Chain en kunnen ontstaan door een tijdelijke capaciteitsbehoefte of door behoefte aan kennis en kunde op bijvoorbeeld het gebied van procesoptimalisatie. Projecten worden afgestemd op jouw expertiseniveau en vakgebied. Door bij verschillende organisaties projecten uit te voeren, leer je enorm veel. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook als persoon. Je leert verschillende organisatiestructuren en culturen kennen, gaat om met verschillende mensen en wordt vaak in het diepe gegooid. Door de combinatie van deze factoren ontwikkel je jezelf als een speer. Dit, gecombineerd met het Management Development Programma en coaching vanuit NextGen, maakt dat je een hele steile leercurve doorgaat.  

 

Talent en ambitie zijn het belangrijkste

 

NextGen heeft opdrachten op verschillende vlakken.  Achtergrond en interesse in Operations en/of Supply Chain Management is hierbij een must. Ambitie om jezelf steeds verder te ontwikkelen – zowel vakinhoudelijk als persoon – gecombineerd met flexibiliteit (je werkt immers bij verschillende organisaties in verschillende rollen) en aanpassingsvermogen zijn het meest belangrijk.

Wat bieden wij:

 • Een vast contract vanaf het begin, ook als er dan nog niet direct een opdracht voor je klaar ligt;
 • Een salaris dat aansluit bij jouw kennis en ervaring.
 • 100% reiskostenvergoeding à 19 cent per kilometer, eventueel gecombineerd met plaatselijk verblijf wanneer een opdracht ver van huis is. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg.
 • Deelname aan het Management Development Programma, waarin je wordt opgeleid tot Lean Greenbelt, wordt gecoacht in de uitvoering van een projectmatige procesverbetering en wordt gestimuleerd je soft skills verder te ontwikkelen.
 • Geen zorgen om je volgende opdracht: dit regelt NextGen.
 • Leuke uitjes zoals de jaarlijkse kerstborrel en het Summer Event.
 • Een groot netwerk van opdrachtgevers en NextGen collega’s binnen Operations & Supply Chain.