Inventory Controller

Gelderland

NextGen biedt jou de kans om als Inventory Controller bij een opdrachtgever ervoor te zorgen dat de juiste producten in de juiste hoeveelheden op voorraad liggen, zodat deze op tijd uitgeleverd kunnen worden. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage om alle supply chain-processen verder te optimaliseren. Tegelijkertijd werk je aan jouw persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling en neem je deel aan projecten. Pak jij deze kans?

01

A job that matters

Je bent operationeel verantwoordelijk voor het uitvoeren en aansturen van het voorraadbeheerproces en de voorraadadministratie. Je maakt en implementeert strategische voorraadbeheerafspraken en zorgt voor opvolging van deze gemaakte afspraken zodat de doelstellingen worden gehaald. Daarnaast zorg je voor structuur in de logistieke voorraadbeheerprocessen van zowel de systemen als de organisatie. Ook analyseer en rapporteer je over KPI’s voorraadbeheer. Het spreekt voor zich dat ook jij daar waar mogelijk de integrale bedrijfsprocessen verbetert  en optimaliseert. En last but not least, je bent verantwoordelijk voor een goede kostenbeheersing en initialiseert besparingsmogelijkheden

02

De functie van Inventory Controller past bij je, omdat jij:

  • een HBO opleiding in de Logistiek of Bedrijfskunde hebt;
  • kennis en ervaring hebt met voorraadbeheer in een soortgelijke functie;
  • sterk communicatief, klant- en servicegericht bent en een flexibele instelling hebt;
  • kennis en ervaring hebt met Microsoft Office, SAP en WMS systemen.
03

De samenwerking tussen je nieuwe werkgever en NextGen brengt jou verder;

Wij helpen jou ontdekken waar je talenten en ambities liggen. Jij helpt het bedrijf door  jouw procesmatig inzicht om mee te denken over de verbetering van werkprocessen. Hierdoor ontstaan betrouwbare processen richting leveranciers en productie.

Werk je via NextGen, dan investeren wij in jou. We zorgen ervoor dat jij het allerbeste uit jezelf haalt. Naast jouw uitdagende baan als Inventory Controller neem je deel aan het intensieve NextGen Management Development Programma. In dit programma word je opgeleid tot ASQ gecertificeerd LEAN Six Sigma Green Belt en word je gecoacht in het doorvoeren van een procesverbetering je nieuwe werkgever. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met andere ambitieuze mensen die via NextGen werken. Het Management Development Programma is daardoor niet alleen leerzaam en verrijkend, maar ook goed voor je netwerk én leuk!

Goed om te weten: je ontvangt direct een vast contract van NextGen, met de intentie dat je na afronding van het MD programma van NextGen in dienst treedt bij je toekomstige werkgever.

Wat bieden wij:

  • Direct een vast contract voor 40 uur per week;
  • Marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
  • Ongekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Naast het NextGen Management Development Programma krijg jij bij de opdrachtgever de ruimte om aan verschillende projecten deel te nemen.
  • Groeimogelijkheden binnen een uitdagende organisatie, waar ruimte is voor eigen initiatief en korte lijnen en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij de Inventory Controller die we zoeken?

Dat is mooi! Schrijf een motivatie en stuur ons jouw cv. Wij laten je binnen 2 werkdagen weten of we je uitnodigen voor een eerste kennismaking. Is er een klik, dan volgt een gesprek bij met de Supply Chain Manager. Wil je meer weten? Bel dan Stefanie Wissink 085-4848131.