Chemisch Procestechnoloog water

Drenthe

Werken aan het beste transportproduct ter wereld, in een innovatieve en LEAN productieomgeving. Met ruim 49.000 collega’s wereldwijd en 650 collega’s in Meppel. Het succes van Scania is gebaseerd op de kernwaarden: de klant eerst, respect voor het individu, verspilling wegnemen, vastberadenheid, teamgeest en integriteit. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Dan ben je bij Scania aan het juiste adres! Watch this: Scania Production Meppel B.V. biedt jou dé kans de puntjes op de i te zetten. Als procestechnoloog zorg jij voor optimale parameters tegen de juiste prijs en kwaliteit.

01

Jij bent de specialist die constant zoekt naar verbetering.

Als Chemisch Procestechnoloog focus jij je op de Powerwash installatie en de Waterbehandeling en daarnaast werk je aan projecten binnen de hightech lakstraat. Je zorgt voor het optimaliseren van chemische ‘randprocessen’ waaronder dus het Powerwash systeem. Dit systeem zorgt voor het ontvetten van te lakken delen, waarbij jij er met jouw vakkennis voor zorgt dat de te lakken delen een optimale voorbehandeling krijgen. Hierbij is het de kunst te zoeken naar de optimale chemische samenstelling in de juiste prijs/ kwaliteitverhouding. Je werkt hiertoe nauw samen met je leveranciers, met de 2 proces operators die voor dit deel van het proces verantwoordelijk zijn en met de lakspecialisten binnen de afdeling paint shop engineering.

02

Via NextGen, bouwen aan jouw carrière bij Scania Production Meppel.

NextGen heeft een exclusieve samenwerking met Scania Production Meppel. Dit houdt in dat jij in eerste instantie via ons gedetacheerd wordt en na 1 jaar overgenomen kan worden door Scania Production Meppel B.V.

Scania Production in Meppel is opgericht in 2005 als dochteronderneming van Scania CV AB. Op deze locatie worden alle kunststof cabine- en chassisonderdelen gelakt. Volautomatisch, door 22 robots. Volgens de allernieuwste technologieën. Deze onderdelen worden geleverd aan de Europese truckfabrieken van Scania in Zwolle, Angers in Frankrijk en Södertälje in Zweden.

Werken bij Scania Production in Meppel staat gelijk aan werken bij een organisatie waar iedere medewerker trots is om voor Scania te werken. Een prachtig bedrijf waar verwacht wordt dat je alleen de beste kwaliteit levert. Open en professioneel. Een organisatie waar jij als medewerker jouw carrière écht kunt uitbouwen. Kunt doorgroeien. Kansen krijgt. En stappen kunt maken.

Waarom via NextGen aan de slag?

Omdat wij ervoor zorgen dat jij nóg meer uit jezelf haalt. Naast een te gekke job en direct een vast contract, leiden wij jou nog verder op. Investeren wij in jou. Je start, naast je baan, met een intensief Management Development programma. Je wordt opgeleid tot ASQ gecertificeerd LEAN Six Sigma Green Belt. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw softskills in de thema’s: ‘Werken aan jezelf’, ‘Werken aan verandering’ en ‘Working across culture’. Einddoel: een succesvolle procesverbetering bij Scania doorvoeren.

03

Scania Production in Meppel, waar de onderdelen kleur krijgen.

De productielocatie waar alle kunststof cabine- en chassisonderdelen kleur krijgen, is gelegen op het bedrijventerrein Oevers in Meppel. Om precies te zijn vind je het grote blauwe pand aan de Industrieweg 19. En omdat dit bedrijventerrein in 2008 volledig vernieuwd is, is de bereikbaarheid nóg beter. Met de A32, de N375 en de A28 in de nabije omgeving, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat je binnen no time de grote parkeerplaats oprijdt. Of je nu uit Giethoorn, Hasselt, Hoogeveen, Meppel of Zwolle komt, je bent binnen 30 minuten op je plaats van bestemming.4

Scania Production Meppel en jij zijn een match, omdat jij:

  • Een échte bijdrage wilt leveren aan het tot in de puntjes verbeteren van de resultaten. Het is niet het bedrijf Scania dat doorslaggevend is voor jou. Het is de baan.
  • Beschikt over een afgeronde hbo- of wo- opleiding chemische technologie.
  • Ervaring hebt in de procesindustrie, de procestechniek snapt en een klik hebt met just-in-time én Lean productie. • Niet bang bent om ‘vuile handen’ te krijgen.
  • Gedreven door kennis, fanatiek en positief kritisch bent.

Last but not least: jij gelooft, net zoals wij dat geloven, dat je het verste komt als je jezelf blijft ontwikkelen

Wat bieden wij:

Wat je terugkrijgt voor jouw resultaten:

  • Een uitstekend bruto maandsalaris.
  • Direct een vast contract.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden. Niet alleen rond jij ons Management Development programma af, maar ook bij Scania Production krijg jij de kans jezelf nog verder te ontwikkelen binnen het bedrijf.
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
  • Een jaarlijkse winstdeling die kan oplopen tot €2.000,-. 

Dus… klikken Scania, NextGen en jij als geen ander?

Je bent eruit, dit is jouw nieuwe job. Nu ligt de bal bij jou. Overtuig ons van jouw krachten met je cv en motivatie. Wij laten jou binnen twee werkdagen, weten of wij jou willen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Tijdens die kennismaking testen wij direct of je het Management Development programma kunt managen naast een vaste baan. Hebben wij daarna nog steeds een klik, dan ga je verder in de procedure. Er volgen 2 gesprekken bij Scania Production Meppel B.V. en een assessment. Doorsta jij de gehele procedure? Dan bieden wij jou direct een vast contract. Matchen jullie na een jaar nog steeds? Dan kom je direct in dienst bij Scania Production Meppel B.V.

Heb je nog een brandende vraag? Bel dan met Machiel Hogeterp van NextGen via 06 – 30 90 07 56. Hij kan jou alle ins en outs vertellen.