Marloes van der
Zee

Career Consultant

Marloes van der Zee

‘Ontdekken wat iemand echt leuk vindt’

Als Recruitment Consultant bij NextGen ben ik verantwoordelijk voor het werven van toptalent binnen Supply Chain & Operations. Voor ik bij NextGen ging werken heb ik zeven jaar in verschillende rollen binnen de Supply Chain van FrieslandCampina gewerkt. Ik ben dus bekend met de verschillende processen binnen bedrijven, weet wat er leuk en uitdagend aan is.

 

“We focussen op ontwikkeling, bieden toekomstperspectief. Ik merk dat kandidaten daar waarde aan hechten”

Passie voor coachen

Als teamleider heb ik daarnaast veel kennis opgedaan op het gebied van HR. Het coachen en ontwikkelen van mensen vond ik het leukste aspect van mijn vorige functie. Daarom heb ik de beslissing genomen om te stoppen met mijn baan en ben ik een HBO-studie Loopbaancoach gaan volgen.

De passie om mensen te coachen, dat zit echt in me. Anderen een stap verder helpen, mensen overtuigen dat ze dingen kunnen. Vandaar dat de aanpak van NextGen me direct aansprak: groei realiseren door mensen en bedrijven te ontwikkelen. Ik vind het leuk en waardevol om de kant van de kandidaat én de werkgever te bekijken. Daarnaast werken we hier samen in een hecht team, je bent echt betrokken bent bij alles wat er speelt. Dat past bij me.

Werkervaring zegt veel, maar niet alles

Bij het vinden van de juiste match let ik veel op non-verbale communicatie, wanneer gaan iemands ogen een beetje stralen? Dat is soms nog belangrijker dan wat iemand zegt. Werkervaring zegt veel, maar niet altijd alles. Je moet kijken naar het grote plaatje, dus ook naar persoonlijke eigenschappen. Ontdekken wat iemand echt leuk vindt.
De kandidaten die worden gescout zijn inhoudelijk heel sterk, maar missen nog wel eens de ‘soft skills’. Ik vind het dus heel goed dat er ook aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Kennis van de markt

Binnen NextGen is veel kennis van de markt aanwezig, dat maakt dat we echt een goede
match kunnen vinden tussen vraag en aanbod. Daarbij focussen we op groei en persoonlijke ontwikkeling. Ik merk dat de meeste kandidaten dat tegenwoordig belangrijker vinden dan bijvoorbeeld een auto en een laptop. We bieden toekomstperspectief en daar zit onze meerwaarde.

Hoe kan ik je helpen?

Ik ben geïnteresseerd

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. Eén van onze business consultants neemt binnen 3 werkdagen contact met je op!

0 Bestanden toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Neem contact met me op

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. Eén van onze Business Consultants neemt binnen 3 werkdagen contact met je op!

CV uploaden is optioneel

0 Bestand(en) toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Motivatie uploaden is optioneel

0 Bestand(en) toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan