Daniek
Marcus

Career Consultant

Daniek Marcus

‘HR en recruitment zijn echt mijn passie’

Na mijn opleiding International HRM ben ik naar Dubai verhuisd, waar ik drie en een half jaar als recruiter heb gewerkt. Terug in Twente ging ik op zoek naar een uitdagende werkplek en vond die bij NextGen in mijn ‘hometown’ Borne. Ik heb er voor gekozen om hier aan de slag te gaan, omdat ik direct enthousiast was over de aanpak van NextGen.

“Ik vind het fantastisch om te speuren naar kandidaten, kijken wat ze doen en wat ze drijft”

 

Internationale ervaring

Ik was altijd al benieuwd hoe het zou zijn om in het buitenland te wonen en te werken. Daarom ben ik direct na mijn studie naar Dubai verhuisd. Het heeft me gebracht waar ik op gehoopt had: een dynamische omgeving waar ik aan uitdagende opdrachten van grote internationale spelers heb mogen werken. Ik kreeg er de bevestiging dat mijn passie echt bij recruitment ligt. In Dubai heb ik veel waardevolle ervaring opgedaan in interculturele communicatie en dat komt goed van pas, aangezien we bij NextGen ook voor een aantal grote internationale klanten werken.

In gesprek met kandidaten en opdrachtgevers

Als Career Consultant bij NextGen ga ik op zoek naar kandidaten, ik leg contact met ze en voer gesprekken om meer inzicht te krijgen in hun kennis en ervaring. Ik bezoek opdrachtgevers om de toekomstige werkomgeving van onze kandidaten te leren kennen en door te spreken wat zij van een medewerker verwachten. Verder ga ik mee naar evenementen om potentiële NextGenners te leren kennen en meer over NextGen te vertellen. Heel breed en divers dus!

 

Passie voor recruitment

Ik ben van nature een soort spion die het fantastisch vindt om rond te speuren naar de juiste kandidaten. Ik probeer te ontdekken wat ze drijft, waar hun passie ligt en wat ze echt leuk vinden, om zo de link met één van onze opdrachtgevers te kunnen maken. Die oprechte drive voor het recruitmentvak herkende ik ook bij NextGen. Dus voor mezelf was die match snel gevonden!

Hoe kan ik je helpen?

Ik ben geïnteresseerd

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. Eén van onze business consultants neemt binnen 3 werkdagen contact met je op!

0 Bestanden toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Neem contact met me op

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. Eén van onze Business Consultants neemt binnen 3 werkdagen contact met je op!

CV uploaden is optioneel

0 Bestand(en) toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Motivatie uploaden is optioneel

0 Bestand(en) toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Bedankt voor je interesse!

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. We nemen zo spoedig als mogelijk contact met je op!

CV uploaden is optioneel

0 Bestand(en) toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Motivatie uploaden is optioneel

0 Bestand(en) toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan