Bo ter
Braak

Career Consultant

Bo ter Braak

‘Samen sparren en vooruit denken om doelen te bereiken’

Bo werkt bij NextGen als Career Consultant en is daarnaast raadslid in de gemeente Borne. “Ik sta midden in de samenleving, wil daar actief mijn steentje aan bijdragen.” Voor ze bij NextGen aan de slag ging werkte ze tien jaar voor een landelijke opleidings- en wervingsportal, waar ze zich onder andere bezig hield met het opzetten van gerichte wervingscampagnes. Een functie op het snijvlak van marketing en recruitment lag dus voor de hand.

 

“Kandidaten die ik spreek over het MD-programma zijn allemaal onwijs enthousiast. Ze geven aan dat NextGen hen veel heeft gebracht”

Passie voor online marketing en arbeidsmarktcommunicatie

“In mijn rol als Career Consultant ben ik bezig met het werven en recruiten van kandidaten. Daarnaast hou ik me bezig met de online marketing van NextGen en ben ik als coördinator campus recruitment verantwoordelijk voor de samenwerking met universiteiten.
Toen ik solliciteerde bij NextGen heb ik met iedereen van het vaste team een gesprek gehad. Zo zijn we in overleg tot deze functie gekomen. Vanwege mijn passie voor online marketing en arbeidsmarktcommunicatie richt ik me op een mix van recruitment en marketingactiviteiten.”

Mensen met een warme uitstraling

“Als type vind ik mezelf wel een echte NextGenner. We vormen een heel hechte groep mensen. Als persoon zijn we allemaal communicatief sterk, heel eerlijk en open.
Sociale mensen met een warme uitstraling. Ik denk ook dat je als medewerker van deze organisatie iets toevoegt als je samen kan sparren en vooruit kan denken om doelen te bereiken.”

“Kandidaten die ik spreek over het MD-programma zijn allemaal onwijs enthousiast. Ze geven aan dat NextGen hen heel veel heeft gebracht, vooral dankzij het MD-programma en de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Wat ik mooi vind is dat we altijd naast onze mensen blijven staan. Ook na een plaatsing houden we intensief contact. Die aanpak met het MD-programma is uniek, daar zetten we onze werving op in. Echte topkandidaten, mensen die bij NextGen passen.”

Hoe kan ik je helpen?

Ik ben geïnteresseerd

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. Eén van onze business consultants neemt binnen 3 werkdagen contact met je op!

0 Bestanden toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Neem contact met me op

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. Eén van onze Business Consultants neemt binnen 3 werkdagen contact met je op!

CV uploaden is optioneel

0 Bestand(en) toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Motivatie uploaden is optioneel

0 Bestand(en) toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan