Bernadette
Dijkhuis

Office Manager

Bernadette Dijkhuis

‘Vertrouwen vrijheid en verantwoordelijkheid’

Bernadette Dijkhuis is Officemanager bij NextGen. “Ik heb een achtergrond in de wereld van werving en selectie, dat zit echt in mijn genen. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan die ambitie hebben en het beste in zichzelf naar boven willen halen. Ik herken dat bij mezelf, ik vind het fijn om mezelf te blijven uitdagen.

“Vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat ervaar ik hier en dat maakt dat mensen zich kunnen ontplooien.”

Stille kracht

Binnen het team van NextGen zorg ik voor de interne organisatie, waarbij ik de stille kracht en stabiele factor ben. Ik ben goed in de ‘onzichtbare’ dingen die toch superbelangrijk zijn, Dat betekent veel dingen tegelijk doen: bijeenkomsten organiseren, locaties regelen, agenda’s afstemmen, onderhandelen over prijzen. Erg leuk om te doen en ik heb veel vrijheid. Dat past goed bij mij.

Allemaal enthousiaste mensen

Mijn collega’s zijn allemaal enthousiaste mensen en samen vormen we een compact team. Een groot voordeel hiervan is dat je betrokken bent bij alles wat er gebeurt in de organisatie. De samenwerking is erg goed en het vertrouwen is groot. Vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat werkt alle kanten op, richting de kandidaat maar ook als collega’s onderling. Dat ervaar ik hier en dat maakt dat mensen zich kunnen ontplooien.

 

Aandacht voor ambitie

Wat me in onze werkwijze aanspreekt is de persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling en ambitie van mensen. Er wordt gekeken naar kwaliteit, wat bij iemand past. Dat luistert heel nauw, waarom past iemand bij NextGen?

Veel partijen in onze branche gaan voor het snelle succes, de korte klap. Ik vind langetermijnvisie heel belangrijk. Als het lukt de juiste mensen op de juiste plek te krijgen, dan ga je ook voor de lange termijn.

Net zoals we veel aandacht hebben voor kandidaten is dat ook zo bij de opdrachtgevers. Wat zoek je als organisatie nu echt? Er wordt echt meegedacht, gezocht naar mogelijkheden hoe het misschien nog beter kan.”

Hoe kan ik je helpen?

Ik ben geïnteresseerd

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. Eén van onze business consultants neemt binnen 3 werkdagen contact met je op!

0 Bestanden toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Neem contact met me op

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. Eén van onze Business Consultants neemt binnen 3 werkdagen contact met je op!

CV uploaden is optioneel

0 Bestand(en) toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Motivatie uploaden is optioneel

0 Bestand(en) toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Bedankt voor je interesse!

Vul hieronder je gegevens in en klik op Verzenden. We nemen zo spoedig als mogelijk contact met je op!

CV uploaden is optioneel

0 Bestand(en) toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Motivatie uploaden is optioneel

0 Bestand(en) toegevoegd

* Alleen PDF bestanden zijn toegestaan