voorbeelden van opdrachtgevers

Abbvie Logistics B.V.

Abbvie Logistics B.V. organiseert wereldwijd de opslag en distributie van de geneesmiddelen en andere producten van het biofarmaceutische bedrijf Abbvie B.V.

Kandidaten werken hier via NextGen onder andere als (interim) Supply Chain planner, Inventory Analyst, Financial Analyst of QA Officer.

Benchmark Electronics

Benchmark Electronics is een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het ontwikkelen en vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers.

Kandidaten werken hier via NextGen onder andere als Supervisor Operations.

Bugaboo

Bugaboo is een Nederlandse producent van luxe kinderwagens en rolkoffers.

Kandidaten werken hier via NextGen onder andere als (interim) Supply Chain planner.

Darling Ingredients

Darling Ingredients is wereldwijd marktleider in het creëren van duurzame food-, feed- en fuel-ingrediënten uit organische voedingsstoffen, die helpen voorzien in de behoeften van een groeiende wereldbevolking.

Kandidaten werken hier via NextGen onder andere als Process Development Engineer, (interim) Supply Chain planner, QHSE trainee en Operations&Supply chain trainee.

DEMCON

DEMCON is een high-end technologieleverancier van producten en systemen, met als focusgebieden hightech systems en medical devices.

Kandidaten werken hier via NextGen onder andere als inkoper.

Scania

Scania is een internationaal bedrijf dat trucks, bussen en services verkoopt in 100 landen.

Kandidaten werken hier via NextGen onder andere als Supervisor, Teamleider, Process Engineer, Supplier Quality Engineer en Environmental Engineer.

Abbott

Abbott ontwikkelt vernieuwende diagnostische en medische apparatuur, voedingsproducten en generieke geneesmiddelen met wereldwijd 99.000 werknemers in meer dan 150 landen.

Kandidaten werken hier via NextGen onder andere als (interim) Manufacturing Excellence Engineer, Master Scheduler, Customer Operations Specialist, Distribution Specialist en Supply Chain planner.

Intertoys

De organisatie Intertoys is, met 413 vestigingen, de grootste keten van speelgoedwinkels in Nederland.

Kandidaten werken hier via NextGen onder andere als (interim) demand planner.

Johnson & Johnson

Johnson & Johnson is wereldwijd een van de grootste bedrijven op het gebied van gezondheidszorg.

Kandidaten werken hier via NextGen onder andere als Production / Supply planner of QA Engineer.

Ausnutria Hyproca

Producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk (eigen merk, private label en contract manufacturing) en melkpoeder.

Kandidaten werken hier via NextGen onder andere als Production/ Supply planner.