Maak kennis met de organisatieverbeteraars van NextGen

Een nieuwe generatie enthousiaste, hoogopgeleide professionals klopt aan de deur. Maar hoe benut je dat potentieel in de praktijk?

Allereerst door talenten aan toonaangevende organisaties te koppelen, telkens weer de ideale match te vinden. Toch is dat pas het begin; echte groei creëren is het doel. Bij NextGen doen we dat door talenten intensief te begeleiden en gericht te trainen. Werken, leren en continu verbeteren. Zo versterken we organisaties met ambitieuze professionals, uitgerust met de skills om ècht van waarde te zijn in het verbeteren van processen en (dus) besparen van kosten.

Omdat we vertrouwen in talent komen kandidaten direct bij ons in vaste dienst. Dat biedt hen zekerheid en onze opdrachtgevers optimale flexibiliteit. Elke kandidaat doorloopt ons Management Development programma en wordt opgeleid tot Lean Six Sigma Green Belt. Klaar voor de praktijk van nu en morgen.

Daarom zien we onszelf als méér dan recruiters: we zijn organisatieverbeteraars. Jong qua organisatie en geest, volwassen qua expertise. Vanuit onze eigen ervaring in Operations & Supply Chain realiseren we bestendige groei. Bij de kandidaten op individueel niveau en daardoor ook in de organisatie als geheel. Want talent groeit pas echt als het ten volle benut wordt!