Trainee Operations

Hengelo - Overijssel

Wil je vanaf je eerste werkdag meteen verantwoordelijk zijn voor je eigen projecten en wil je van waarde zijn door procesverbeteringen door te voeren op het gebied van operations?

01

Electromach in Hengelo, onderdeel van de R. STAHL Technology Group, is een internationaal toonaangevende producent en handelsmaatschappij van explosieveilige besturingssystemen en materialen. De producten worden toegepast in omgevingen waar gas- en/of stofontploffingsgevaar dreigt. Meer specifiek betreft het duurzame toepassingen in de farmaceutische, (petro)chemische en de olie- en gasindustrie. Electromach levert wereldwijd haar producten en diensten met als basis de Benelux en daarnaast een focus op de landen in Europa, het Midden- Oosten en Amerika.

 

Als Trainee ben je continu op zoek naar ruimte voor verbetering binnen de operationele processen van Electromach. Je houdt je bezig met het optimaliseren en/of integreren van meerdere productieprocessen. Hierbij kun je denken aan het implementeren van de 5S methodiek binnen de operations en logistiek en inzicht creëren in ruimte voor procesoptimalisatie en verbetering door value stream mapping toe te passen. Er wordt verwacht dat jij ook met eigen ideeën komt over de uit te voeren projecten, deze presenteer je aan het management. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de procesoptimalisaties die op het gebied van operations geïnitieerd zijn.   

Na twee jaar ga je in gesprek om de doorgroei mogelijkheden binnen de organisatie naar een specialistische of leidinggevende positie te bepalen.

02

Een opleiding tot Lean Six Sigma GreenBelt en persoonlijke professionele ontwikkeling.

Wij helpen jou ontdekken waar je talenten en ambities liggen en jij helpt Electromach door naast je dagelijkse werkzaamheden met jouw procesmatig inzicht mee te denken over de verbetering van werkprocessen, in de vorm van een Greenbelt project!  Werk je via NextGen, dan investeren wij in jou. We zorgen ervoor dat jij het allerbeste uit jezelf haalt. Naast jouw uitdagende baan als Projectleider Operations neem je deel aan het intensieve NextGen Management Development Programma. In dit programma word je opgeleid tot ASQ gecertificeerd LEAN Six Sigma Green Belt en word je gecoacht in het doorvoeren van een procesverbetering bij Electromach.

Daarnaast gaan we aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt waar jouw talenten en kwaliteiten liggen.  Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met andere ambitieuze mensen die via NextGen werken. Het Management Development Programma is daardoor niet alleen leerzaam en verrijkend, maar ook goed voor je netwerk én leuk!  Goed om te weten: je ontvangt direct een vast contract van NextGen, met de intentie dat je na afronding van het MD programma van NextGen in dienst treedt bij Electromach.

03

Voor deze functie heb je nodig:

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of Supply Chain Management
  • Affiniteit met techniek & operations
  • Maximaal 3 jaar werk- ervaring
  • Sterke analytische en communicatieve vaardigheden;

Jouw competenties:

AlsTrainee Operations krijg je de verantwoordelijkheid over een aantal belangrijke projecten. Het is daarom cruciaal dat je over een grote dosis zelfredzaamheid en verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Ook word je ontzettend blij van dynamiek en afwisseling. Je hebt een eigen mening en bent kritisch naar jezelf. Je vindt het fijn om het overzicht te behouden en hebt een

What do we offer:

Wat je terug krijgt:

  • Direct een vast contract voor 40 uur per week.
  • Marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen, reiskostenvergoeding en een goede pensioensregeling.
  • Mooie ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen een uitdagende organisatie met korte lijnen waar ruimte is voor eigen initiatief.
     

Wil jij naar aanleiding van deze vacature in beweging komen? Super tof! Dan ben jij nu aan zet: schrijf ons een pakkende motivatie en stuur ons jouw cv. Wij laten je binnen 3 werkdagen weten of we je uitnodigen voor een eerste kennismaking. Is er een klik, dan volgt een gesprek bij Electromach.

Heb je nog vragen, stel ze gerust! Je kunt ons bereiken via 085- 48 48 131 of mailen naar: daniek@next-gen.com.