Denken in mogelijkheden met veel energie

Samen met Frank ben ik medeoprichter van NextGen. Wat mij kenmerkt is dat ik altijd op zoek ben naar verbetering. In mijn persoonlijk leven, maar vooral ook in mijn werk. Die gedrevenheid past bij me en dat zoek ik ook in de mensen die voor ons willen werken. Gedreven, ambitieuze mensen, positief ingesteld. Mensen die denken in mogelijkheden, met veel energie. Zo sta ik ook in het leven.

“Enerzijds de match maken, anderzijds een bijdrage leveren aan persoonlijke ontwikkeling. Dat blijft het allermooiste”

Midden in de operatie

Wij willen bij NextGen bureaucratie en hiërarchie vermijden. Ik ben een van de collega’s, we noemen onszelf geen baas of leidinggevende. We zijn allemaal NextGen. Daarom wil ik ook zelf midden in de operatie staan. Dat blijft het allermooiste: enerzijds de match maken en anderzijds een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van de mensen die voor ons werken. Dat zullen we altijd blijven doen.

 

Gericht op partnership

Ik heb jarenlang gewerkt voor een multinational, in een complexe matrixorganisatie. De dynamiek die dat met zich meebrengt probeer ik over te brengen, intern èn bij de mensen die voor ons werken. Ik ben gericht op de lange termijn. Stimuleer ook dat we zoeken naar partnership, in alles wat we doen. Aandacht voor het individu, mensen het gevoel geven “Ik tel mee”.

Iedereen is ambassadeur

Er is denk ik ook geen bureau dat werkgeverschap richting de mensen zo invult als wij het doen: persoonlijke ontwikkeling, aandacht voor de mens en leuke dingen doen met elkaar. Iedereen die voor NextGen werkt of gewerkt heeft is een ambassadeur, vanuit die gedachte doen we ons werk.

Continu verbeteren

We zijn een jonge organisatie, bestaan net drie jaar. Dat betekent dat wij ook nog lerende zijn. Ik denk dat we ons bedrijf in korte tijd heel professioneel hebben neergezet, maar we blijven continu bezig onszelf en onze dienstverlening verder te verbeteren.

Van opdrachtgevers krijgen we dat ook terug, dat onze aanpak duidelijk anders is, met echte aandacht voor mensen. De betrokkenheid is heel groot, en dat vertaalt zich in geslaagde projecten. Wat je geeft krijg je terug. Daar ben ik van overtuigd.


Hoe kan ik je helpen?

Neem contact op met Machiel

Frank Exterkate

Co-founder

Marloes van der Zee

Recruitment Consultant