Ik kende de markt van Supply Chain & operations nog niet, maar dat leer je hier gelukkig snel. Het is een heel leuke branche, heel veelzijdig. Doordat je aan de ene kant bezig bent met de Supply Chain en aan de andere kant met operations, krijg je te maken met verschillende personen.

Nu ik er dieper in duik merk ik dat ik steeds sneller de juiste profielen herken, de kandidaten met de juiste eigenschappen. Voordat we iemand benaderen, kijken we binnen de beschikbare vacatures welk bedrijf het beste bij de kandidaat past. We komen dus met een concreet voorstel, specifiek voor die kandidaat. Ik merk dat die persoonlijke aanpak gewaardeerd wordt.

 

Het pakket dat we bieden, een werkplek met daarnaast een opleidingstraject, spreekt veel starters aan. En de focus op persoonlijke ontwikkeling maakt onze kandidaten ook voor bedrijven heel interessant. Zeker in deze tijd van schaarste; het is voor bedrijven momenteel moeilijk om vacatures ingevuld te krijgen.

Aanvankelijk kwam ik bij NextGen op gesprek voor een stageplaats, maar dat werd dus een volwaardige werkplek. De gesprekken met NextGen vond ik zoveel leuker dan bij anderen, veel rustiger en gezelliger. Ik heb dus eigenlijk ook direct ja gezegd.

 

NextGen is voor mij de ideale plek om ervaring op te doen. Straks heb ik mijn diploma én al vier jaar ervaring. Ik kan me hier veel meer ontwikkelen dan wanneer ik een voltijdopleiding zou volgen. Daarbij merk ik dat we als collega’s op één lijn zitten, het klikte direct. Natuurlijk sta ik nog aan het begin en kan ik hier nog veel leren. Toch heb ik het echt al het gevoel dat ik op m’n plek zit. Veel sneller dan ik had verwacht.

 

Daphne Smit is career consultant bij NextGen. “Ik volg een deeltijdopleiding HRM en werk daarnaast 24 uur per week bij NextGen. Mijn werk bestaat uit het recruiten van studenten op de campus en hiervoor events organiseren. Daarnaast ondersteun ik Marloes bij het recruiten van kandidaten voor specifieke vacatures.”


Hoe kan ik je helpen?

Neem contact op met Daphne

Stefanie Wissink

sales consultant

Bernadette Dijkhuis

Office Manager