Talent Academy

De Agri&Food en Life Sciences&Health sectoren zijn vergrijsd. Bijna 30% van het huidige personeelsbestand gaat in 2020 met pensioen. De vraag naar hoog opgeleid personeel groeit in deze sectoren, door complexe technische en technologische ontwikkelingen. Opleidingen worstelen met de vraag hoe ze meer in het teken van het bedrijfsleven moeten komen te staan. Door investeringen en uitbreidingen staat de arbeidsmarkt in deze sectoren hierdoor flink onder druk. De grote vragen voor bedrijven zijn:

HOE houden we ons personeel duurzaam inzetbaar?

en

HOE zorgen we voor aanvulling van ons personeelsbestand ‘van onderaf’?

Wij ontzorgen bedrijven volledig met betrekking tot de laatste vraag doordat we ze de kans bieden om hun personeelsbestand van onderaf aan te vullen met talenten vanuit onze Talent Academy. Onze young professionals hebben allen een relevante Bachelor en/ of Master afgerond en hebben maximaal 5 jaar werkervaring.

Met onze talent academy willen wij de ‘Next Generation’ medewerkers voor onze klanten enthousiasmeren en klaarstomen voor een baan in hun industrie!

Het traineeship bestaat uit het op detacheringsbasis uitvoeren van assignments bij onze opdrachtgevers waarin zij daarnaast bij ons een intensief ontwikkeltraject doorlopen. Door Next Gen worden zij in dit traineeship opgeleid tot Lean Six Sigma Green Belt en daarnaast bieden we hen ook op het vlak van persoonlijke ontwikkeling diverse trainingen aan.

Na afloop van het assignment kan onze opdrachtgever een talent het aanbod doen om in dienst te komen. De keuze is dan aan de young professional!
Inschrijven
Schrijf je in om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Onze diensten > Talent academy
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2018 NextGen|Sitemap|Inloggen| 
INvizier gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close